Energy-work ENERGIEWERK

Moksy energiewerk - Eigenwijs leven met energie Door energiecoaching in de vorm van reading en healing kun je je je eigen kracht en essentie hervinden en ervaren. Dan voel je dat achter de wolken toch echt jouw zon schijnt. Tijdens een consult krijg je inzicht in je gedrags- en energiepatronen en hoe het komt dat die zich hebben gevormd. Je kunt gericht een vraag stellen over een bepaald levensgebied of laten lezen wat er nu speelt in je leven. 


ervaringen van cliënten

"Janine zet haar energiewerk op een hele nuchtere en toegankelijke manier in. Ze komt razendsnel tot de kern van wat er speelt. Ik heb helder inzicht gekregen in dingen die ik diep van binnen al wel wist, maar waar ik eerder geen grip op had. De readings waren soms confronterend, juist omdat ze zo raak waren. Maar de warme en betrokken manier waarop Janine me hierin bijstond maakten dat ik die confrontaties aan kon. Mijn sessies met Janine hebben me veel rust en meer vertrouwen op mijn eigen intuïtie opgeleverd. En ik heb er nog plezier in gehad ook." N.S.
"Door de reading die ik van Janine kreeg, realiseerde ik me opeens dat ik al te lang te veel hooi op m'n vork neem. Het was confronterend, maar vooral heel verhelderend. Door dit inzicht ben ik actief aan de slag gegaan om beter voor mezelf te zorgen. Ondersteunend hierbij was ook een healing van Janine. Waardoor ik nu veel lekkerder in m'n vel zit." A.S.
"Ik heb mijn eerste consult bij Moksy, als zeer prettig ervaren, ik kon mijn verhaal rustig vertellen. Ik voelde me veilig om dat te kunnen doen. De kern is bij mij geraakt. Ik ben zeer tevreden en het zal zeker niet het laatste consult zijn voor mij." J..J.

werkwijze

Mijn aanpak is aards en toegankelijk, en zorgt voor inzicht in jouw drijfveren in je dagelijks leven. Ik zet hiervoor mijn kennis uit mijn opleiding voor reader en healer in en gebruik vaak werkvormen uit de methodiek Rots en Water, zodat je thuis ook zelf aan de slag kunt.

  • healing_handen
  • aurahealing
  • Stappen_zetten
  • zon_aarde


Facebook Twitter Pinterest Plus