ENERGIECOACHING & COUNSELING

Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling door energiewerk

"We are spiritual beings having a human experience”

Al (op)groeiend, levend, werkend en zorgend kun je gaandeweg het contact met wie je in wezen bent verliezen.
Vergeten waar het ook alweer om gaat, voor jou. Niemand leert je hoe je dat contact kunt behouden en onderhouden, terwijl je ook eens doet wat er van een mensenleven verwacht wordt. Door energiecoaching kom je weer in verbinding met wie je werkelijk bent, waardoor je ook kunt kiezen om je leven steeds meer vorm te geven, op een manier die daarbij aansluit.

Moksy staat voor leven met energie en werken met intuïtie.

Tijdens de coachingsessies ontmoeten wij samen wie jij bent.  Ik volg je naar jouw essentie en we vinden jouw zielenvonk.
Daarvoor doorkruisen we laag voor laag de ervaringen, gedachten en patronen die je je in het leven eigen hebt gemaakt en waarmee je je wellicht identificeert. Terwijl je zoveel meer bent dan dat.

Door energiecoaching versterk je jouw intuïtieve vaardigheden, werk je met jouw levensthema’s en ervaar je wie je in wezen bent.


Hoe ziet een energiecoachingstraject eruit?

Voorafgaand aan het coachingstraject ontmoet ik je graag in een energiesessie. Dat is een manier om kennis te maken en om te onderzoeken welke vragen bij jouw leven. Als je na die eerste sessie verder wilt gaan met energiecoaching, dan kun je kiezen uit een traject van 4 of 8 sessies.

In die sessies werken we aan jouw thema(s). De uitdagingen waar jij nu voor staat. Ik zal je oefeningen en visualisaties aanbieden waarmee je steeds meer in verbinding bent met jouw innerlijke, spirituele kern. Tijdens de sessies stem ik op jou af en kan ik je terugspiegelen wat ik energetisch waarneem.

Voor wie?

Energiecoaching van Moksy past bij mensen die:
  • van nature extra gevoelig zijn voor wat er in en om hen heen gebeurt: veelvoelers - HSP;
  • een rijkbedraad brein hebben (Extra intelligent - XI, hoogbegaafd - HB);
  • ervaren dat ze eraan toe zijn om andere vormen van intelligentie verder te ontwikkelen - SQ, EQ;
  • anders om willen gaan met (lastige) situaties in hun leven.

Wat biedt het je?

Je krijgt ruimte en bedding voor jouw innerlijk onderzoek naar je essentie, zodat je een diepere verbinding met jezelf kunt ervaren. En vanuit die verbinding jouw leven verder vorm kunt geven. Hoe je dat gaat doen is helemaal aan jou. Je leert technieken en oefeningen die je zelf kunt gebruiken in je dagelijks leven en die jouw proces ondersteunen.

Facebook Twitter Pinterest Plus