ERVARINGEN VAN CLIENTEN

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN 

Spiritualiteit integreren in het dagelijks leven
"Het traject Baas in eigen energie bij Janine Koppers heeft me veel inzicht en groei gebracht. De sessies waren iedere keer weer prettig en inspireerden mij enorm. Allereerst leerde ik van Janine om mijn energie te managen: hoe zorg ik dat ik er genoeg van heb en meer van krijg, hoe zorg ik dat ik geen ‘last’ heb van de energie van anderen en hoe maak ik ruimte in mijn lichaam om me nog vrijer en energieker te voelen? Er was veel ruimte voor wat zich op dat moment aandiende. Janine is als geen ander in staat om het spirituele te integreren in het dagelijks leven, er geen zweverige woorden aan te geven of gedoe van te maken. Ze zegt: spiritualiteit is er iedere dag, gewoon, terwijl we een kopje thee samen drinken en een mandarijntje eten. Het is er - daar kunnen we niet omheen - én het is net zo belangrijk als ons denken, onze emoties en ons lichaam. Het een kan niet zonder het ander. In die zin is door het traject en de kennismaking met Janine ook mijn beeld van wat er is in ieder mens en in de wereld verruimd. Spiritualiteit is niet bovenop een berg zitten in een witte jurk. We leven nu en we hebben het hier te doen. Janine heeft me veel inzicht gegeven in mezelf. Nuchter en met een vleugje magie." 
Lisette Geel-Gerssen

Meer vertrouwen in eigen intuïtie
"Janine zet haar energiewerk op een hele nuchtere en toegankelijke manier in. Ze komt razendsnel tot de kern van wat er speelt. Ik heb helder inzicht gekregen in dingen die ik diep van binnen al wel wist, maar waar ik eerder geen grip op had. De readings waren soms confronterend, juist omdat ze zo raak waren. Maar de warme en betrokken manier waarop Janine me hierin bijstond maakten dat ik die confrontaties aan kon. Mijn sessies met Janine hebben me veel rust en meer vertrouwen op mijn eigen intuïtie opgeleverd. En ik heb er nog plezier in gehad ook." N.S. 

Lekkerder in mijn vel
"Door de reading die ik van Janine kreeg, realiseerde ik me opeens dat ik al te lang te veel hooi op m'n vork neem. Het was confronterend, maar vooral heel verhelderend. Door dit inzicht ben ik actief aan de slag gegaan om beter voor mezelf te zorgen. Ondersteunend hierbij was ook een healing van Janine. Waardoor ik nu veel lekkerder in m'n vel zit." A.S. 

De kern is geraakt
"Ik heb mijn eerste consult bij Moksy, als zeer prettig ervaren, ik kon mijn verhaal rustig vertellen. Ik voelde me veilig om dat te kunnen doen. De kern is bij mij geraakt. Ik ben zeer tevreden en het zal zeker niet het laatste consult zijn voor mij." J.J.
Facebook Twitter Pinterest Plus