INDIVIDUEEL TRAJECT "BAAS IN EIGEN ENERGIE"

Voor mensen die voelen dat er meer is en toegang willen krijgen tot hun pre-analytische informatie. 

Jij wilt je waarnemingsvermogen verscherpen door je intuïtieve kwaliteiten verder te ontdekken. Je hebt wellicht al coaching gehad en veel innerlijk werk gedaan en nu heb je behoefte om 'een laag dieper' te gaan. Je voelt meer dan waar je woorden aan kunt geven en je bent benieuwd of je ingevingen en intuïties steekhouden. Je zoekt een ingang om meer te leren over spiritualiteit, zonder dat het zweverig wordt. 

In acht sessies leer je technieken om je intuïtieve en sensitieve intelligente verder te ontwikkelen en krijg je de mogelijkheid om tussentijds per mail vragen te stellen. Tijdens de sessies is er enerzijds ruimte voor het gericht leren van technieken uit energiewerk en intuïtieve ontwikkeling en anderzijds voor je persoonlijke thema's. 

PROGRAMMA

individueel traject baas in eigen energie

Stap 1: bouwen 

Twee sessies om te bouwen aan een stevig fundament en voedende basis voor jezelf - Door diep te wortelen, je eigen grenzen te voelen, kennen en kunnen aangeven en je eigen ruimte in acht te nemen. 

Stap 2: breken 

Twee sessie om te breken met overtuigingen die je vertrouwen in jouw innerlijk weten in de weg staan. 

Stap 3: bewustzijn 

Twee sessie om bewustzijn te ontwikkelen van wat van jezelf is en wat van een ander. 

Stap 4: bezieling 

Twee sessie om meer te leven en werken vanuit bezieling. Om jouw krachtbronnen aan te boren om je op te laden en inspireren. 

Baas worden in eigen energie is geen eenmalige actie of proces. Het is geen stappenplan dat een keer doorlopen kan worden en daarna vergeten. Om je sensitieve intelligentie verder te ontwikkelen is het van belang om jezelf energetisch goed te onderhouden. Noem het energetische hygiëne. Door de 4 stappen, bouwen, breken, bewustzijn en bezieling, regelmatig toe te passen word je steeds meer gewaar welke gedachten jouw intuïtie ondermijnen, ontwikkel je vaardigheden om je eigen ruimte te beheren en je werk te bezielen. Dát is baas zijn in eigen energie. 

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of volg een groepstraining. Ik geef regelmatig trainingen Baas in eigen energie onder eigen paraplu en via trainingsbureau Haagse Hoogvliegers.
Facebook Twitter Pinterest Plus