Energy-work wat is reading?

Met behulp van mijn intuïtie "lees" ik de aura’s en chakra’s. Dan wordt duidelijk waar de energie vrij stroomt en op welke plekken zich blokkades hebben gevormd. Een reading geeft inzicht in die blokkades, waardoor je energie weer in beweging komt. Simpel gezegd werkt een reading als een spiegel, waarin je het pad dat je tot nu toe in je leven hebt bewandeld terughoort en je je bewust wordt van je huidige situatie.

zon_aarde
illustratie: Marit Maes

tijdens een reading

De reading wordt in principe gegeven in mijn praktijkruimte in Den Haag. Je zit comfortabel op een stoel en hoeft helemaal niks te doen. Ik zit tegenover je op een prettige afstand en stem me af op jouw energie. Dan kan het readen beginnen. Meestal duurt een reading 1,5 uur en soms is het prettig om een aansluitend een healing te doen. Je kunt ervoor kiezen om een opname apparaatje of smartphone mee te nemen, zodat je de opname later rustig nog eens terug kunt luisteren.

afstandsreading

Als het voor jou prettiger of makkelijker is om van een afstand geread te worden, dan is dat ook prima mogelijk. We spreken dan een tijd af waarop de reading plaatsvind en ik mij op jou afstem. Je hoeft dan verder niets te doen en kunt gewoon verder gaan met je dag. Je ontvangt daarna een verslag van de reading per mail. 

Meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op.
Facebook Twitter Pinterest Plus